Insta Story Viewer

Kontrollera → Titta → Ladda ner

Anonym Instagram-händelse visare, förfölja någons berättelse utan ett konto. Titta på Instagram-berättelser privat utan att de vet. Ladda ner Insta story-videor och foton online i hög kvalitet.

Se Instagram-händelser anonymt

Du kan se vem som har sett dina berättelser, samma sak för andra. Men hur kan man se historier utan att bli sedd? Denna Instagram-visare från tredje part kan hjälpa dig att kontrollera och titta på berättelser anonymt. Du kan göra detta utan att logga in och följa.

Titta på Instagram-händelser anonymt

Ladda ner händelser från Instagram

Sluta skärmdumpa eller skärminspela händelser eftersom du kan spara Instagram-händelser med det här verktyget nu. Du kan ladda ner IG-händelser efter användarnamn på iPhone, Android och PC med en webbläsare.

Kolla efter nya berättelser

Ange ett användarnamn för att kontrollera om någon har lagt upp nya händelser under de senaste 24 timmarna. Du behöver inte logga in på ditt Instagram-konto.

anonymt visa IG-händelse

Visa Instagram-berättelser anonymt i en webbläsare utan att logga in på Instagram-kontot. Inget behov av att registrera och installera APP. Du kommer inte att visas på tittarlistan.

Utan att meddela användare

Oroa dig aldrig för att någon ska veta att du har sett hans händelse eftersom du är inkognito. Det finns ingen historik och avisering, plus inga spår att följa.

Instagram-händelse sparare

Istället för att ta skärmdumpar kan du ladda ner händelser från Instagram. Spara enkelt alla videor och foton från händelsen genom att söka efter användarnamn.