Insta Story Viewer

Verificați → Vizionați → Descărcați

Vizualizator de povești Instagram anonim, vedeți povestea cuiva fără cont. Urmăriți poveștile de pe Instagram în privat, fără ca ei să știe. Descărcați videoclipuri și fotografii online din povestea Insta la calitate înaltă.

Vizualizați anonim poveștile de pe Instagram

Puteți vedea cine v-a văzut poveștile, la fel și pentru ceilalți. Dar cum să vezi poveștile fără să fie văzute? Acest vizualizator Instagram terță parte vă poate ajuta să verificați și să vizionați poveștile în mod anonim. Puteți face acest lucru fără a vă autentifica și a urmări.

urmăriți Povești Instagram în mod anonim

Descărcător de povești Instagram

Opriți captura de ecran sau înregistrați o poveste, deoarece puteți salva poveștile Instagram cu acest instrument acum. Puteți descărca povești Ig după numele de utilizator pe iPhone, Android și PC cu un browser web.

Verificați dacă există povești noi

Introduceți un nume de utilizator pentru a verifica dacă cineva a postat povești noi în ultimele 24 de ore. Nu este nevoie să vă conectați la contul dvs. de Instagram.

vizualizator de povești Instagram anonim

Vizualizați poveștile Instagram în mod anonim pe un browser web fără un cont Instagram de conectare. Nu este nevoie să instalați APP și să vă înregistrați contul. Nu veți afișa în lista de spectatori.

Fără a anunța utilizatorii

Nu-ți face griji niciodată că cineva va ști că i-ai văzut povestea pentru că ești incognito. Nu există istoric și notificare, plus nicio urmă de urmărit.

Salvați povești de pe Instagram

În loc să faceți capturi de ecran, puteți descărca povești de pe Instagram. Salvați cu ușurință toate videoclipurile și fotografiile din poveste căutând numele de utilizator.