Insta Story Viewer

Sjekk → Se → Last ned

Anonym Instagram story viewer, se noens historie uten konto. Se Instagram historier privat uten at noen vet det. Last ned Insta historier, videoer og bilder online i høy kvalitet.

Se Instagram historier anonymt

Du kan se hvem som har sett historiene dine, det samme for andre. Men hvordan kan man se historier uten at de blir sett? Denne tredjeparts Instagram seeren kan hjelpe deg å sjekke og se historier anonymt. Du kan gjøre dette uten å logge inn og følge.

Se Instagram historier anonymt

Last ned Instagram historier

Stopp med skjermbilde eller opptaka av en historie fordi du kan lagre Instagram-historier med dette verktøyet nå. Du kan laste ned Ig historier etter brukernavn på iPhone, Android og PC med en nettleser.

Ny historie sjekker

Skriv inn et brukernavn for å sjekke om noen har lagt ut nye historier de siste 24 timene. Du trenger ikke å logge på Instagram kontoen din.

Se Insta stories anonymt

Se Instagram historier anonymt i en nettleser uten en pålogget Instagram konto. Du trenger ikke å registrere og installere APP. Du vil ikke vises på seerlisten.

Uten å varsle brukere

Aldri bekymre deg for at noen vil vite at du har sett historien hans fordi du er inkognito. Det er ingen historikk og varsling, pluss ingen spor å følge.

Last ned Instagram-historier

I stedet for å ta skjermbilder kan du laste ned historier fra Instagram. Lagre enkelt alle videoer og bilder fra historien ved å søke brukernavn.