Insta Story Viewer

Semak → Tonton → Muat Turun

Igstoryviewer ialah penonton cerita Instagram tanpa nama, anda boleh mengintai cerita seseorang tanpa akaun. Tonton cerita Instagram secara peribadi tanpa mereka ketahui. Muat turun video dan foto cerita Insta dalam talian dalam kualiti tinggi.

Lihat cerita di Instagram secara tanpa nama

Anda boleh tahu siapa yang lihat cerita anda, begitu juga dengan yang lain. Namun, bagaimana cara untuk lihat cerita tanpa mereka ketahui? Paparan Instagram pihak ketiga ini boleh membantu anda semak dan tonton cerita secara tanpa nama. Anda boleh lakukan ini tanpa perlu log masuk atau mengikuti mereka.

Tonton Cerita di Instagram Tanpa Nama

Pemuat turun cerita Instagram

Tidak perlu tangkap gambar skrin atau rekod cerita kerana anda boleh simpan cerita Instagram dengan alat ini sekarang. Anda boleh muat turun cerita di Ig dengan nama pengguna pada iPhone, Android dan PC dengan pelayar web.

Penyemak cerita baru

Masukkan nama pengguna untuk menyemak jika terdapat siaran cerita baru dalam masa 24 jam. Tidak perlu log masuk dalam akaun Instagram.

Tanpa nama melihat cerita IG

Lihat cerita di Instagram secara tanpa nama pada pelayar web tanpa perlu log masuk akaun Instagram. Tidak perlu mendaftar dan pasang APP. Anda tidak akan ditunjukkan dalam senarai penonton.

Tanpa memberitahu pengguna

Tidak perlu risau jika ada yang mengetahui anda telah menonton cerita mereka kerana identiti anda dirahsiakan. Tiada sejarah dan pemberitahuan, serta jejak untuk diikuti.

Penyimpan cerita Instagram

Anda tidak perlu menangkap gambar skrin, sebaliknya anda boleh muat turun cerita dari Instagram. simpan semua video dan foto cerita dengan mudah hanya perlu mencari nama pengguna.