Insta Story Viewer

Keress rá → Nézd meg → Töltsd le

Névtelen Instagram viewer online, Fiók nélkül is nyomon követheti valakinek a történetét. És privátban is megnézheti bárki Instagram stories. Töltsön le Insta story videókat és fotókat online kiváló minőségben.

Nézz Instagram Történeteket névtelenül

Láthatod, kik nézték a történeteidet, ugyanez vonatkozik másokra is. De hogyan nézed meg valaki történeteit anélkül, hogy tudatnád vele? Ez a harmadik féltől származó Instagram-megtekintő segíthet anonim módon ellenőrizni és megtekinteni bárki történeteit anélkül, hogy be kellene jelentkeznie és követnie kellene.

Nézd Instagram történeteket névtelenül

Instagram Story Letöltő

Hagyj fel a képernyőfotózással, illetve a történetekben szereplő videók felvételével, hiszen MOST ezzel az eszközzel mentheted az Instagram történetek. IPhone, Android és számítógépes böngésző segítségével is letöltheted a felhasználónévhez IG story-kat.

Új történetek ellenőrzése

Csak üsd be a személy felhasználó nevét, hogy megtudd tette közzé bármilyen történetet az elmúlt 24 órában. Ehhez be sem kell bejelentkezned az Instagram-fiókodba.

Történetek anoním megtekintése

Internetes böngésző használatával nézd meg az Instagram történeteket anoním módon, anélkül, hogy az Instagram fiókodba bejelentkeznél. Ehhez nem kell semmilyen applikációt letöltened vagy regisztrálnod. A neved nem fog megjelenni a történetet megtekintő felhasználók listáján.

A felhasználók értesítése nélkül

Soha nem kell azon aggódnod, hogy valaki megtudja, hogy a történetét nézegeted, hiszen mindezt inkognitóban teszed. Nincs előzmény, nincs értesítés, senki nem fog gyanakodni.

Töltse le az Instagram történetet

A képernyőfotók helyett, letöltheted a történeteket Instagramról. A felhasználónévre való kereséssel mentsd le egyszerűen a történetből az összes fotót és videót.