Insta Story Viewer

Tarkista → katsele → Lataa

Anonyymi Instagram story viewer, seuraa tarinoita ilman omaa käyttäjätiliä. Pystyt siis katsomaan Instagram storieseja anonyymisti kenenkään tietämättä. Voit myös ladata Insta storyja korkealaatuisina videoina ja valokuvina suoraan laitteeseesi.

Katsele Instagram stories anonyymisti

Näet, kuka on katsonut storiesejasi, samoin kuten muutkin käyttäjät. Mutta miten voisit katsoa tarinoita ilman, että tarinan lisännyt käyttäjä saa tietää siitä? Tämän kolmannen osapuolen Instagram viewer -ohjelman avulla voit katsella ja selailla muiden käyttäjien tarinoita täysin nimettömänä. Voit tehdä tämän kirjautumatta sisään käyttäjätilillesi ja ilman että seuraat tarinan lisännyttä käyttäjää.

katso Instagramin tarinoita anonyymisti

Instagram storyn lataus

Lopeta kuvakaappausten ottaminen tarinoista, koska sovelluksellamme voit tallentaa Instagram storieseja vaikka heti. Voit ladata videoita Iphoneen, Android-laitteisiin tai tietokoneesi selaimen kautta.

Uusi story checker

Anna käyttäjätunnus tarkistaaksesi, jos joku olisi lisännyt uuden tarinan viimeisten 24 tunnin aikana. Sinun ei kuitenkaan tarvitse itse kirjautua sisään Instagram-tilillesi.

Katsele tarinoita anonyymina

Selaile Instagram storieseja anonyymisti selaimesi kautta ilman, että sinun tarvitsee edes kirjautua sisään. Sinun ei myöskään tarvitse rekisteröityä tai ladata erillistä sovellusta. Eikä katselustasi jää merkintää.

Kukaan ei saa koskaan tietää

Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia, että joku saisi tietää sinun katselleen heidän storyjaan. Sinusta ei jää merkkiäkään.

Instagram-tarinoiden säästäjä

Kuvakaappausten sijaan pystyt lataamaan storyja suoraan Instagramista. Tallenna helposti videoita ja kuvia vain etsimällä käyttäjää käyttäjänimellä.