Insta Story Viewer

Tjek → Se → Download

Anonym Instagram stories Viewer, stalk nogens historie uden en konto. Se Instagram-historier privat, uden at de ved det. Download Insta story videoer og fotos online i høj kvalitet.

gennemse Instagram-historier anonymt

Du kan se, hvem der har set dine historier, det samme for andre. Men hvordan ser man historier uden dem set? Denne tredjeparts Instagram-fremviser kan hjælpe dig med at kontrollere og se historier anonymt. Du kan gøre dette uden at logge ind og følge.

Se Instagram-historier anonymt

Download Instagram-historier

Stop skærmbillede eller optag en historie, fordi du kan gemme Instagram-historier med dette værktøj nu. Du kan downloade Ig-historier efter brugernavn på iPhone, Android og pc med en webbrowser.

Tjek opdateringen af Stories

Angiv et brugernavn for at kontrollere, om nogen har slået nye historier op inden for de seneste 24 timer. Ingen grund til at logge ind på din Instagram-konto.

anonym Instagram story viewer

Se Instagram historier anonymt på en webbrowser uden et Instagram-konto login. Ingen grund til at registrere og installere APPEN. Du vises ikke på seerlisten.

Uden at underrette brugerne

Bekymre aldrig om nogen vil vide, at du har set hans/hendes historie, fordi du er inkognito. Der er ingen historik og notifikation, plus ingen spor at følge.

download Instagram-historier

I stedet for at screenshotte, kan du downloade historier fra Instagram. Gem nemt alle videoer og fotos fra historien ved at søge brugernavn